Unde să începeți cu asigurătorul dvs.

Unde să începeți cu asigurătorul dvs.

După achiziționarea unei asigurări de sănătate, este important să învățați termenii poliței și modul în care funcționează diferitele procese pentru acoperire, revendicare și facturare. Acest lucru poate ajuta o persoană să evite orice dificultate și costuri de acoperire neașteptate.

Deoarece costurile de acoperire și din buzunar variază în rândul asigurătorilor, înțelegerea acestor zone poate ajuta o persoană să ia decizii atunci când face cumpărături pentru o politică.

Familiarizarea proceselor implicate în facturare poate ajuta o persoană să știe ce se așteaptă furnizorii de plăți în momentul serviciului și ce plăți se așteaptă mai târziu.

Acest articol discută acoperirea și aprobarea prealabilă, deoarece precum și în rețea față de furnizorii din afara rețelei. De asemenea, examinează facturarea și revendicările și sugerează întrebări pentru a pune o companie de asigurări.

știind ce acoperire include

Cunoașterea opțiunilor de acoperire pe care un asigurător le oferă înseamnă să vă familiarizați cu măsura în care acesta este Plătește pentru tratamentul medical de care poate avea nevoie de o persoană.

Acest lucru va include de obicei taxe de internare și ambulatoriu, precum și orice excluderi generale de acoperire. Excluderile sunt lucruri pe care asigurarea nu le acoperă.

Termenul „internat” se referă la spitalizare și acuzații suportate în timpul unei șederi la spital, în timp ce „ambulatoriu” se referă la servicii precum consultări pentru medic și teste de laborator.

Pentru ambele categorii, o persoană ar trebui să examineze documentele de politică pentru a afla următoarele:

ce este Exemplu Deductibil Deductibilul este suma pe care cineva trebuie să o plătească înainte ca compania de asigurări să acopere costurile. Deductibilele sunt de obicei anuale. Deci, odată ce o persoană plătește suma integrală, nu ar trebui să plătească din nou până la data reînnoirii politicii. Pentru îngrijirea internării, o persoană poate avea o descărcare de deducere de 500 USD. Plătește pentru orice tratament suplimentar în spital, cu excepția cazului în care o politică nu prevede altfel. copayment Copayment, denumit și copay, este suma stabilită O persoană trebuie să plătească pentru un serviciu medical în momentul în care îl primește. O persoană poate avea o consultare a medicului care costă 100 USD, dar au doar o copie de 10 dolari pe vizită. Office direct și asigurarea lor ar acoperi restul de 90 USD. Coasigurare Coasigurarea este procentul pe care un individ îl plătește un furnizor pentru un serviciu. O persoană are acoperire pentru terapie fizică la 90%. Factura lor va ajunge la 200 de dolari. Planul de asigurare va acoperi 90% din costul de 200 USD, care este de 180 USD. Persoana trebuie să plătească biroului medicului restul de 10% din cost, care este de 20 USD. din buzunar maxim din afara din afara -Pocket maxim este suma maximă pe care o persoană ar putea avea nevoie să o plătească în fiecare an înainte ca un asigurător să plătească 100% din taxele profesionale din domeniul sănătății. O persoană are un maxim de 530 USD. pentru șederea lor internă. Ei plătesc 10 dolari pentru consultarea medicului lor. Ei plătesc 20 de dolari pentru terapia lor fizică. Acest lucru totalizează 530 USD, ceea ce înseamnă că și-au plătit maximul din buzunar. Asiguratorul va plăti 100% din costurile viitoare până la reînnoirea poliței.

O persoană trebuie să ia în considerare și costul unei prime lunare. Aceasta este suma pe care cineva plătește un asigurător pentru politica de asistență medicală, iar suma este plătită dacă o persoană primește servicii medicale sau nu. Adesea, cu cât este mai mare prima lunară, cu atât mai puține cheltuieli din buzunar va avea o persoană.

În plus, o persoană ar trebui să își revizuiască documentele de politică pentru a afla despre acoperire pentru:

 • Medicamente
 • Condiții sau tratamente speciale, cum ar fi sarcina, terapia fizică și îngrijirea psihiatrică
 • Îngrijirea la domiciliu sau îngrijirea la domiciliu pentru asistență medicală
 • Consultații de specialitate, astfel Ca și în cazul medicilor și stomatologilor oculari

are nevoie de tratament cu aprobare prealabilă?

în conformitate cu Centrele pentru Medicare & Medicaid Services, un asigurator poate necesita aprobarea prealabilă a anumitor tipuri de servicii înainte de a oferi acoperire. Alte cuvinte în acest sens sunt „pretertificarea” și „preautorizarea”.

Nu este același lucru cu o sesizare de la un profesionist din domeniul sănătății și nu acționează ca confirmare că un asigurător sau un plan va acoperi toate costurile.

decât în ​​situații de urgență, o persoană Poate necesita aprobarea prealabilă pentru:

 • Medicamente cu prescripție medicală specializată
 • Echipamente medicale durabile, cum ar fi plimbători, scaune cu rotile și paturi de spital la domiciliu
 • Planificat Admiterea la un spital
 • Transplanturi
 • intervenții chirurgicale

Este important să rețineți că, în cazul în care o persoană poate primi un serviciu fără aprobare prealabilă, ei pot trebuie să plătească costul total.

Obținerea aprobării prealabile

Pentru a obține aprobarea prealabilă, este posibil ca o persoană să fie nevoită să lucreze cu medicul lor pentru a stabili clar că un tratament sau un serviciu este necesar din punct de vedere medical. Următorii pași pot ajuta la obținerea acestui lucru:

 1. În primul rând, verificați documentația politicii pentru a vedea ce servicii necesită aprobare prealabilă. Acest lucru variază în funcție de asigurători și politici.
 2. Uneori, un asigurător poate furniza aprobarea prealabilă asupra telefonului. O persoană sau biroul medicului lor poate apela direct la asigurător. Dacă aceasta nu este o opțiune, o persoană poate întreba despre procesul de depunere a formularelor de aprobare prealabilă.
 3. În unele cazuri, biroul medicului este responsabil pentru depunerea formularelor de aprobare prealabile. Lucrul cu personalul poate ajuta să se asigure că au informațiile necesare.
 4. După ce Oficiul depune cererea de aprobare prealabilă, asigurătorul o va prelucra și va trimite o scrisoare cu notificare de refuz sau acceptare.
 5. în rețea sau în rețea

  unii, dar nu toți, furnizorii de asigurări de sănătate au o rețea de spitale, medici și alți profesioniști din domeniul sănătății cu care contractează pentru a oferi îngrijiri medicale către asigurații cu o taxă convenită.

  Orice medic sau o unitate care nu este listat sau considerat „în rețea” de către un asigurător este de obicei un furnizor din afara rețelei. Aceasta înseamnă că o persoană ar trebui să plătească un cost mai mare pentru tratament. În unele cazuri, asigurătorii pot să nu acopere niciun cost din afara rețelei.

  Billing

  O persoană ar trebui să ceară biroul profesionistului din domeniul sănătății, dacă va factura direct asigurătorul. Dacă răspunsul este nu, individul poate întreba despre metoda de facturare preferată.

  Iată cum funcționează facturarea directă:

 1. După vizita unui medic și, odată ce este în afara problemei -Covențele de buzunar sunt plătite, Oficiul depune o factură detaliată asigurătorului unei persoane. Acest proiect de lege este cunoscut și ca o cerere. Listează serviciile pe care le -a primit o persoană. Serviciile vor afișa codurile lor de terminologie procedurală corespunzătoare (CPT).
 2. Asiguratorul își plătește porțiunea din proiectul de lege și trimite individului o explicație a beneficiilor (EOB). EOB arată data la care compania de asigurări a primit factura și suma plătită.
 3. În același timp, biroul medicului poate trimite persoanei o declarație care arată suma pe care a facturat-o asigurătorul, minus orice exterior cheltuieli de buzunar, pentru serviciile primite. Acesta nu este un proiect de lege.
 4. Odată ce asigurătorul își plătește acțiunea, o persoană poate avea nevoie să rezolve soldul rămas datorat fie pentru deductibil, copayment sau monedă, dacă nu au făcut -o deja.
 5. Este demn de remarcat faptul că un asigurător nu trimite întotdeauna un EOB și un profesionist din domeniul sănătății nu trimite întotdeauna o declarație. Persoanele pot solicita acestea în orice moment.

  Reclamarea

  Este important ca oamenii să depună prompt cererile de asigurare de sănătate. Mulți asigurători au termene, dincolo de care nu mai consideră creanțele eligibile pentru rambursare sau plată.

  O cerere este o cerere de plată pe care o persoană sau o profesionistă din domeniul sănătății lor o prezintă unei companii de asigurări.

  O persoană de obicei plătește profesionistului medical partea lor dintr -o factură și se așteaptă ca asigurătorul să plătească restul.

  Uneori, totuși, o persoană poate avea nevoie să plătească integral, apoi să depună o cerere de rambursare. Site -ul unui asigurător va furniza informații despre:

  • Cum să trimiteți o reclamație
  • Informațiile necesare pentru procesarea revendicării
  • Un număr de telefon la care să apelați la Cereți ajutor

  Iată cum funcționează un proces tipic de revendicare. Acest lucru poate varia în rândul asigurătorilor.

  Pentru a depune o cerere, cineva are nevoie:

  • O factură detaliată de la furnizorul de servicii. Acest proiect de lege ar trebui să includă:
  • Datele pe care o persoană a primit -o îngrijire
  • O listă de servicii pe care le -au primit
  • Taxe și descriere
  • Cod CPT pentru fiecare serviciu
 6. Informații personale. Aceste informații includ:
  • Număr de securitate socială
  • Statutul de angajare și dacă starea de sănătate sau accidentul este legată de munca unei persoane
   • ID de asigurare de sănătate sau număr de poliță
  • Instrucțiuni despre unde să trimiteți plata. Dacă asigurătorul trimite plata către persoană, acea persoană este responsabilă pentru trimiterea acesteia la profesionistul său din domeniul sănătății. produsrecenzie.top Dacă plata ar trebui să se adreseze profesionistului din domeniul sănătății, toate instrucțiunile de plată ar trebui să se prezinte deja pe factură.
  • Facturile asigurătorului

   Uneori, o companie de asigurări poate soluționa o cerere cu un profesionist în domeniul sănătății integral , apoi trimiteți o factură către o persoană pentru orice deductibilă, asigurare sau copagare aplicabilă. În acest caz, o persoană ar trebui să -și plătească furnizorul de asigurări de sănătate, așa cum este instruit cu privire la factură, care ar trebui să detalieze metoda de plată preferată.

   Ce să ceară unui asigurător

   mai jos sunt câteva întrebări care O persoană poate lua în considerare să -i ceară furnizorul de asigurări.

   atunci când solicită tratament sau întreba despre aprobarea prealabilă

   • Care sunt serviciile specifice pentru care asigurătorul necesită aprobare prealabilă?
   • Asiguratorul necesită o notificare specifică înainte de data anticipată a tratamentului?
   • Care este timpul de așteptare implicat într -o cerere de aprobare prealabilă?
   • Care este procedura Pentru solicitarea aprobării prealabile?
   • Cine notifică furnizorul atunci când aprobarea este acordată sau refuzată?
   • Există un proces de apel dacă este refuzată aprobarea?

   Ce să întrebi despre acoperire

   • Sunt acoperite condițiile specifice ale unei persoane? Dacă da, în ce măsură?
   • Există excluderi specifice sau generale? Dacă da, ce sunt?
   • Care este acoperirea serviciilor de internat și ambulatoriu și care sunt costurile preconizate din buzunar?
   • Care este acoperirea pentru medicamentele cu prescripție medicală ?
   • Care este acoperirea pentru sarcină, terapie fizică și îngrijire psihiatrică?
   • Care este acoperirea pentru viziune și îngrijire stomatologică?

   Ce să ne întrebăm despre facturarea și cheltuielile din buzunar?

   • Există o deductibilă în politică?
   • Care sunt copagurile și moneda?
   • Asiguratorul are o rețea de medic preferată? Dacă da, o persoană poate vizita un profesionist în asistență medicală din afara rețelei?
   • Costurile diferă între medicii din rețea și din afara rețelei?
   • Există un anual Maximul din buzunar?

   Ce să întrebi despre revendicarea

   • Există un proces de apel dacă este respinsă o cerere?
   • Poate un individ să încarce documente online?
   • Cum poate o persoană să depună o cerere fără acces la internet?
   • Asiguratorul acceptă facturarea directă de la un profesionist din domeniul sănătății?

   Rezumat

   O persoană poate să nu știe de unde să înceapă când vine vorba de navigarea lor Politica de asigurare de sănătate. A deveni informat și încrezător cu privire la termenii și procesele implicate poate oferi unei persoane liniște sufletească și încredere în gestionarea problemelor de asigurări de sănătate.

   Cunoașterea acoperirii specifice și a costurilor din buzunar este un loc bun pentru start. Alte procese de analizat includ aprobarea prealabilă (preautorizare), revendicarea, rețelele de medic preferate, facturarea și apelurile.

   • Asigurări de sănătate / Asigurări medicale
   • Medicare / Medicaid / Schip

   Știri medicale de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .